Новината за хоспитализацията на Джейми Фокс се появи в западните медии

...
Новината за хоспитализацията на Джейми Фокс се появи в западните медии
Коментари Харесай

Какво е състоянието на Джейми Фокс почти месец след хоспитализацията

Новината за хоспитализацията на Джейми Фокс се появи в западните медии на 12 април. Тогава щерка му Корин Фокс (29 г.) показа в изказване, че комикът е получил затруднение, само че " за благополучие, с помощта на бързите дейности и страхотните грижи, той към този момент се възвръща ".
 Снимките на Back in Action не престават, само че без Джейми Фокс - какво се случва с артиста
Мистерията към положението на Джейми Фокс остава

Снимките на Back in Action обаче не престават

Какво тъкмо е причинило влошаването на здравословното положение на Джейми Фокс обаче по този начин и не излиза наяве. Последно той е работил по кино лентата Back in Action, в който си партнира с Камерън Диас. Миналият месец обаче тя е била видяна да снима с двойник на артиста, който очевидно го е замествал.

Друг работен ангажимент, който Джейми Фокс пропуща, до момента в който се възвръща, е игралното шоу Beat Shazam, в което ще го замества Ник Кенън, написа Us Weekly.

Комикът получи доста благопожелания от свои другари и сътрудници, измежду които Кери Уошингтън, с която взе участие в " Джанго без окови ", както и Гарсел Бове. " Искам и нуждая се да се оправиш скоро, адресирам ти светлина, обич и молебствия ", написа Бове в Instagram.

Няма и месец след хоспитализацията си, и самият Джейми Фокс се появи още веднъж в обществената мрежа, като с пост той изрази своята признателност. " Оценявам цялата обич!!! Чувствам се блажен ", написа той.
 Джейми Фокс, връзката с дъщерите му и за какво не се е оженил
Защо Джейми Фокс към момента не се е оженил

Актьорът има правила

Явно артистът към този момент се усеща по-здрав и подсилен, а ние му пожелаваме да се възвърне изцяло допустимо най-скоро.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР